Actueel

Onze nieuwtjes


HEK IN PUBLICATIES

‘STEIGERLOOS GEBOUWDE
WOONTOREN IS HUZARENSTUK’
Op de voormalige locatie van het ROC in Leiderdorp ligt de gloednieuwe wijk Bij de Zijl: een levendig, gevarieerd woongebied
met 182 woningen en appartementen rondom een groen plantsoen. Het nieuwbouwproject is in zeer korte tijd gerealiseerd.
Dat is te danken aan de innovatieve bouwwijze, maar ook aan de goede sfeer en verbinding op de werkvloer. HEK is verantwoordelijk voor alle technische installaties.

Deze uitgave van Familybusiness is volledig gewijd aan familiebedrijf Stebru met projecten van woning- tot zorgbouw. We zijn trots sinds enige jaren bouwpartner van Stebru te zijn. Een bedrijf waarvan het DNA naadloos aansluit bij dat van ons.

Klik hier voor de digitale versie van deze uitgave van familybusiness.

In Stedenbouw editie 761 van juni 2020 staat een uitgebreid artikel over het fraaie project Terras aan de Maas II van onze opdrachtgever Vorm Bouw. HEK is verantwoordelijk voor alle technische installaties.

In de uitgave maart 2020 Techniek Toekomst van het Elde College te Schijndel is een fraai artikel opgenomen over onze enthousiaste opleidingscoördinator Peter van Kempen. Hij vertelt trots over zijn werk met leerlingen bij HEK.

In de uitgave december 2019 van Installatie XL is een cover artikel opgenomen over woontoren State Amsterdam. Onder State is een collectief bronnenveld met 104 bodemlussen gemaakt.

Burgerhout - Prefab Hybalans+ van Burgerhout voor het project State in Amsterdam

In deze uitgave van Stedenbouw.nl uitgave 756 - 2019 is een artikel opgenomen van State als waardig begin van het nieuwe Bajeskwartier. Een prachtige woontoren in gewild woongebied. In State hebben wij alle technische installaties aangelegd.

Er staat altijd een team achter je

WERKEN BIJ HEK

Werken bij HEK betekent:

  • Een goed salaris
  • Goede doorstromingskansen
  • Een hecht en enthousiast team
  • Interne opleidingen
  • Veel verantwoordelijkheid

Passie voor installeren

HEK inschakelen als bouwteampartner?