Wij zijn HEK

Totaalinstallateur

Ondernemen in openheid

VIER DISCIPLINES, ÉÉN AANSPREEKPUNT

Wij zijn een landelijk opererend installatiebedrijf voor alle technische installaties in en aan woningen en woongebouwen. Waar wij ons in onderscheiden? Wij nemen het gehele proces uit handen: van de projectdefinitie fase tot en met de nazorg. Ook de coördinatie van alle technische disciplines wordt door ons uitgevoerd. Dit werkt kostenbesparend en risicobeperkend. Eén aanspreekpunt, wel zo gemakkelijk!

Alle technische disciplines in eigen huis.

HOGE KWALITEIT DOOR HOGE PREFABGRAAD
Om snel en efficiënt te kunnen werken op de bouwplaats, passen we waar mogelijk prefabricage toe voor delen van installaties. In onze werkplaats in Den Bosch worden prefab onderdelen direct vanuit de installatietekeningen gemaakt. Deze zijn dus volledig gecoördineerd met de overige installaties. Bovendien garanderen wij een hoge kwaliteit, doordat de prefab compleet en onder de beste omstandigheden in onze werkplaats wordt gefabriceerd.  

BOUWLOGISTIEK

Logistiek is afgelopen jaren een steeds groter onderdeel van onze bedrijfsvoering geworden.

Het toepassen van prefab bouwonderdelen in combinatie met een goede bouwlogistiek is noodzakelijk bij seriematige hoogbouw maar ook bij laagbouw projecten. Door een nauwe samenwerking met onze partners zoals groothandels, fabrikanten en aannemers kunnen wij projecten efficiënter installeren tegen een lagere kostprijs, een hogere kwaliteit en maatvastheid.

Door onze langdurige samenwerking met deze ketenpartners vergroten wij onze lerende organisatie en verlagen wij onze faalkosten. Een win-win situatie voor alle partijen.

DUURZAAM EN MILIEUBEWUST
Het voortdurend vernieuwen en verbeteren van concepten en technieken vinden wij erg belangrijk. Opdrachtgevers betrekken ons daarom al in een vroeg stadium bij de te realiseren plannen. Om voor de ontwikkelaar/opdrachtgever duurzame woningen en/of woongebouwen te realiseren, werken we nauw samen met de architect, constructeur, onze fabrikanten en een eventuele kostendeskundige. Het resultaat: duurzame en onderhoudsvriendelijke installaties.

Certificaten (download als pdf)


DE MODERNSTE TECHNIEKEN WORDEN DOOR ONS ZELF ONTWORPEN ÉN GEÏNSTALLEERD

zonne energie

zonne-energie

warmte terugwinning

warmteterugwinsystemen

klimaatbeheersing

klimaatbeheersingssystemen

energiebeheer

energiebeheersingssystemen


Onze geïntegreerde aanpak zorgt voor
efficiëntie in de keten

HEK ALS BOUWPARTNER
Door onze projectmatige aanpak zijn wij in staat snel en efficiënt in te springen op de wensen van onze opdrachtgevers. We houden van korte communicatielijnen en staan garant voor een flexibele opstelling en invulling van een project. Als totaalinstallateur bouwen we graag aan een langdurige samenwerking!

De voordelen van één bouwpartner

 • Volledige coördinatie
 • Snel en efficiënt werken
 • Hoge kwaliteit
 • Gunstige prijs
 • Korte communicatielijnen
 • Flexibele aanpak
 • Eén aanspreekpunt
 • Minder risico

Er staat altijd een team achter je

WERKEN BIJ HEK

Werken bij HEK betekent:

 • Een goed salaris
 • Goede doorstromingskansen
 • Een hecht en enthousiast team
 • Interne opleidingen
 • Veel verantwoordelijkheid

Passie voor installeren

HEK inschakelen als bouwteampartner?