Onze diensten

Alles in
eigen huis

 

Totaalinstallateur

ONZE KRACHT

Elektrotechniek, sanitair, centrale verwarming en luchttechniek: wij zijn een complete installateur met alle technische disciplines voor installaties in eigen huis. Hier ligt onze kracht!

Wij hebben alle kennis in huis om de wensen van onze opdrachtgevers om te zetten in een voorontwerp en een calculatie. Ook het vervolgtraject, zoals ontwerpen, engineering en werkvoorbereiding is bij ons in goede handen. Dit maakt ons een veelgevraagd bouwteampartner en co-maker.

EERST DENKEN, DAN DOEN
Door onze projectmatige aanpak van ontwerp en uitvoering, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, leveren we maatwerk toegespitst op het project en de klant. Of het nu gaat om een klein of groot project, laagbouw of hoogbouw, renovatie of nieuwbouw, één of meerdere disciplines: we helpen elke opdrachtgever met een strakke organisatie. Dit doen we altijd met een goede voorbereiding. De integratie van de verschillende disciplines vormt een wezenlijk deel van onze dienstverlening. Door gebruik te maken van de meest moderne technieken en het ontwerpen van de verschillende disciplines in een lagenstructuur, krijgen we in een vroeg stadium zicht op mogelijke knelpunten binnen een woning en/of woongebouw.

UW HUIS UW WENSEN

Wij zijn partner van 'Uw Huis, Uw Wensen'. Uw huis, Uw Wensen biedt u een warm bad, letterlijk en figuurlijk. Uw Huis, Uw Wensen is een online showroom waarmee u, koper van een nieuwbouwwoning, zélf een deel van de ruimtes in uw nieuwe huis vanaf uw eigen computer of tablet kunt samenstellen. Denk aan het maken van keuzes in sanitair, radiatoren, elektra en ventilatie. Bij oplevering van uw nieuwbouwwoning zijn de ruimtes die u online heeft samengesteld al volledig ingericht naar uw persoonlijke voorkeuren en klaar voor gebruik.

Er staat altijd een team achter je

WERKEN BIJ HEK

Werken bij HEK betekent:

  • Een goed salaris
  • Goede doorstromingskansen
  • Een hecht en enthousiast team
  • Interne opleidingen
  • Veel verantwoordelijkheid

Passie voor installeren

HEK inschakelen als bouwteampartner?