33 Woerden “Defensie-eiland”

Op het Defensie-eiland in Woerden heeft Vorm het deelplan “Midden” gerealiseerd. Het HEK bouwteam heeft alle installaties gemaakt inclusief de openbare parkeergarage.
De luxe koopwoningen zijn voorbereid op het toepassen van Domotica en zijn standaard voorzien van NEST rookmelders.

33 Woerden “Defensie-eiland”

38 Rockanje “Landgoed Drenkeling”

Inmiddels heeft HEK ongeveer 700 6D woningen gerealiseerd. Door het overheidsbesluit om gasloos te bouwen, is ook van toepassing op de 6D woningen. Afgelopen jaar zijn er een aantal woningtypes van 6D omgebouwd voor het toepassen van warmtepompinstallaties. Het eerste project hierin is het werk 38 Rockanje. Daar worden EPC nul en NUL op de meter woningen gerealiseerd. Hiervoor zijn wij een samenwerking met Klimaat Garant aangegaan om in opdracht van Klimaat Garant de warmtepompen te mogen installeren.

38 Rockanje “Landgoed Drenkeling”

71 Woerden “Defensie-eiland”

Op het defensie eiland in Woerden is Vorm gestart met het laatste deelplan “Zuid”. Hiermee nadert het eiland haar voltooiing. Het HEK bouwteam realiseert alle installaties inclusief een openbare parkeergarage. De luxe koopwoningen worden voorbereid op het toepassen van Domotica.

71 Woerden “Defensie-eiland”

305 Amsterdam “State”

TERUG NAAR OVERZICHT Lorum ipsum dolor sit amet consectuer 305 Amsterdam “State” In samenwerking met: Volledige coördinatie Snel en efficiënt werken Hoge kwaliteit Gunstige prijs Korte communicatielijnen Flexibele aanpak Eén aanspreekpunt Minder risico In dit complex met 23 verdiepingen, geïnspireerd … Lees meer

305 Amsterdam “State”

534 Nijmegen “Handelskade”

TERUG NAAR OVERZICHT Lorum ipsum dolor sit amet consectuer 534 Nijmegen “Handelskade” In samenwerking met: Volledige coördinatie Snel en efficiënt werken Hoge kwaliteit Gunstige prijs Korte communicatielijnen Flexibele aanpak Eén aanspreekpunt Minder risico 534 Appartementen met een twee- laags parkeergarage. … Lees meer

534 Nijmegen “Handelskade”