Met Niko de zomer in.

Binck Kade in Den Haag

Als totaalinstallateur is HEK bij veel projecten betrokken, waaronder Binck Kade in Den Haag. Binck Kade bestaat uit 113 koopwoningen verdeeld over 2 appartemententorens. Hier woon je direct aan het water op de rand van het groene Binck Eiland. Middenin de Binckhorst, de creatieve hotspot van Den Haag. Dick van Huisstede is vanuit HEK verantwoordelijk voor al het tekenwerk voor de W installaties binnen dit project en hij neemt jullie graag kort mee in het proces.

 

Dick: ''Voor het maken van alle werktuigbouwkundige installaties gebruik ik het programma Revit. Dit is een software waarin wij 3D tekeningen kunnen maken. Alle partners maken van ditzelfde coördinatiemodel gebruik, wat ervoor zorgt dat iedereen direct zicht heeft op bijvoorbeeld aanpassingen. De uitdaging van dit project zit in het feit dat het om koopwoningen gaat. Elke koper heeft namelijk zijn/haar eigen wensen en behoeften. Aan ons is het dan de taak om al deze aanvragen per woning aan te passen. Om dit te kunnen doen, stellen wij ons erg flexibel op om zo het beste resultaat voor de klant te kunnen behalen.''

 

Benieuwd naar nog meer projecten die door ons zijn uitgevoerd? Neem dan een kijkje op onze projecten pagina op de website.

HEK, MEER DAN WERKEN ALLEEN...

Er staat altijd een team achter je

WERKEN BIJ HEK

Werken bij HEK betekent:

  • Een goed salaris
  • Goede doorstromingskansen
  • Een hecht en enthousiast team
  • Interne opleidingen
  • Veel verantwoordelijkheid

Passie voor installeren

HEK inschakelen als bouwteampartner?