Met Niko de zomer in.

BIM-Coördinator

Een paar weken terug vertelde onze BIM-Coördinator Niels van Mook wat over zichzelf en zijn functie. Vandaag vertelt hij jullie graag wat meer over wat zijn functie nou eigenlijk inhoudt en hoe een BIM-Coördinator te werk gaat.
Niels: ‘’BIM staat voor Bouw Informatie Model. Dit 3D coördinatie model gebruiken wij om bij een gebouw, met al zijn bouwkundige aspecten, snel en foutloos te bouwen. Dit is mogelijk doordat het een 3D tekenprogramma is. Bijna alle projecten die voorbijkomen worden vervolgens door mij voorbereid. Ik zorg voor de soepele verloop en coördinatie van het proces, zodat er een goede flow inzit. Ik moet zorgen dat ik de juiste informatie overal vandaan haal, wat ik vervolgens kan gebruiken om de projecten goed op te zetten en mensen aan te sturen’’.
Doordat wij als HEK een totaalinstallateur zijn, is dat erg voordelig voor de opdrachtgever. Wij beheersen alle technische disciplines én de coördinatie hiervan, waardoor wij erg snel en efficiënt kunnen inspelen op de wensen van de klant.
Lijkt HEK jou ook zo'n leuke werkgever? Kijk dan snel op onze website naar de openstaande vacatures.
HEK, MEER DAN WERKEN ALLEEN...

Er staat altijd een team achter je

WERKEN BIJ HEK

Werken bij HEK betekent:

  • Een goed salaris
  • Goede doorstromingskansen
  • Een hecht en enthousiast team
  • Interne opleidingen
  • Veel verantwoordelijkheid

Passie voor installeren

HEK inschakelen als bouwteampartner?