200 Rotterdam “Havenkwartier”

In 2019 hebben wij de definitieve opdracht van Heijmans woningbouw Rotterdam gekregen voor 200 koopwoningen in het Havenkwartier te Rotterdam. Het project omvat 162 appartementen en 38 luxe laagbouwwoningen. Het project is momenteel in verkoop en het grondwerk is inmiddels gestart. Onze werkzaamheden zullen rond de bouwvakantie van 2020 starten.

200 Rotterdam “Havenkwartier”

40 Lopik “Lentehof”

TERUG NAAR OVERZICHT Lorum ipsum dolor sit amet consectuer 40 Lopik “Lentehof” In samenwerking met: Volledige coördinatie Snel en efficiënt werken Hoge kwaliteit Gunstige prijs Korte communicatielijnen Flexibele aanpak Eén aanspreekpunt Minder risico Voor Van Dillen hebben we alle installaties … Lees meer

40 Lopik “Lentehof”

36 Veghel “Kloosterkwartier”

Van Lithos Bouw & Ontwikkeling hebben wij de opdracht ontvangen voor 36 nul-op-de-meter appartementen. Het gebouw wordt in opdracht van BrabantWonen gerealiseerd. Het project wordt voorzien van een duurzame warmtepompinstallatie met collectieve bronnen. De start van het werk zal in januari plaatsvinden

36 Veghel “Kloosterkwartier”

17 Austerlitz “De Monarch”

In de zomer van 2019 hebben wij van Lithos de opdracht gekregen om 17 luxe tweekappers te realiseren. Het zijn luxe afgewerkte woningen met veel opties zoals kelder, uitbouwen en warmtepompen. Wij gaan optioneel 3 woningen voorzien van een lucht-water warmtepomp van het merk Daikin. Dit zal de start zijn van het massaal toepassen van diverse soorten warmtepompen.

17 Austerlitz “De Monarch”

33 Woerden “Defensie-eiland”

Op het Defensie-eiland in Woerden heeft Vorm het deelplan “Midden” gerealiseerd. Het HEK bouwteam heeft alle installaties gemaakt inclusief de openbare parkeergarage.
De luxe koopwoningen zijn voorbereid op het toepassen van Domotica en zijn standaard voorzien van NEST rookmelders.

33 Woerden “Defensie-eiland”

38 Rockanje “Landgoed Drenkeling”

Inmiddels heeft HEK ongeveer 700 6D woningen gerealiseerd. Door het overheidsbesluit om gasloos te bouwen, is ook van toepassing op de 6D woningen. Afgelopen jaar zijn er een aantal woningtypes van 6D omgebouwd voor het toepassen van warmtepompinstallaties. Het eerste project hierin is het werk 38 Rockanje. Daar worden EPC nul en NUL op de meter woningen gerealiseerd. Hiervoor zijn wij een samenwerking met Klimaat Garant aangegaan om in opdracht van Klimaat Garant de warmtepompen te mogen installeren.

38 Rockanje “Landgoed Drenkeling”

50 Ridderkerk “De Stoere Kade”

Wij hebben de opdracht mogen ontvangen van Stebru Bouw voor 25 woningen en 25 appartementen. Het project wordt uitgevoerd met lucht-water warmtepompen van het fabricaat Daikin. De bouw is in januari 2019 van start gegaan. Ook dit werk wordt uitgevoerd met UHUW als sanitair showroom.

50 Ridderkerk “De Stoere Kade”

71 Woerden “Defensie-eiland”

Op het defensie eiland in Woerden is Vorm gestart met het laatste deelplan “Zuid”. Hiermee nadert het eiland haar voltooiing. Het HEK bouwteam realiseert alle installaties inclusief een openbare parkeergarage. De luxe koopwoningen worden voorbereid op het toepassen van Domotica.

71 Woerden “Defensie-eiland”