Homepage

Door het zusterbedrijf van Vorm Bouw zijn wij gevraagd om de totale installaties te realiseren in een voormalig klooster in Leiden. Het klooster wordt getransformeerd naar 19 luxe stadwoningen en appartementen.

In opdracht van Lithos starten we in februari 2018 met de installaties van 27 woningen in Lexmond. Het project omvat rij woningen twee-kappers en vrijstaande woningen.

In opdracht van Vink Bouw zijn wij als installateur gevraagd voor het project Stadhoudersplantsoen in Den Haag. Het project omvat 24 luxe appartementen en 4 penthouses.

In opdracht van Lithos starten we in december 2017 met de bouw van 27 woningen. Het project omvat rij woningen twee-kappers en vrijstaande woningen. Het bijzondere aan dit project is de sanitair showroom.

Op het defensie eiland in Woerden is Vorm gestart met het uitgraven en heipalen maken voor deelplan midden. H.Ek heeft in realiseert bouwteam alle installaties incl. openbare parkeergarage.

In Mijnsheerenland zijn in twee projecten verschillende nieuwe technieken en bouwsystemen toegepast.

In een 1 op 1 samenwerking met Heijmans Zuid hebben we de opdracht ontvangen voor de realisatie van 44 appartementen in Waalwijk. Een voorwaarde voor het project was een nieuwe vorm van aannemingscontract.

Levensloopbestendige woningen. Gelijktijdig met Waalwijk, en ook in een 1 op 1 samenwerking met Heijmans, zijn wij betrokken met het project 45 appartementen in Sint Annaland.

Als vervolg op het werk 80 Berkel Rodenrijs hebben wij vanVorm Bouw de opdracht gekregen voor 58 woningen in Berkel Rodenrijs. Ook op dit project worden de mogelijkheden van het prefabriceren verder uitgebreid.