Met Niko de zomer in.

Wij zijn HEK

HEK werkt duurzaam en milieubewust. Het voortdurend vernieuwen en verbeteren van concepten en technieken vinden wij bij HEK erg belangrijk. Opdrachtgevers betrekken ons daarom al in een vroeg stadium bij de te realiseren plannen.
Om voor de ontwikkelaar/opdrachtgever duurzame woningen en/of woongebouwen te realiseren, werken we nauw samen met de architect, constructeur en onze fabrikanten. Het resultaat: duurzame en onderhoudsvriendelijke installaties. De modernste technieken worden door ons zelf ontworpen én geïnstalleerd. Denk hierbij aan zonne-energie, warmte-terug-winsystemen, klimaat- en energiebeheersingssystemen.
Onze geïntegreerde aanpak zorgt voor efficiëntie in de keten. Door onze projectmatige aanpak zijn wij in staat snel en efficiënt in te springen op de wensen van onze opdrachtgevers. We houden van korte communicatielijnen en staan garant voor een flexibele opstelling en invulling van een project. Als totaalinstallateur bouwen we graag aan een langdurige samenwerking! Lees meer over onze projecten op de website.
 
HEK, MEER DAN WERKEN ALLEEN...

Er staat altijd een team achter je

WERKEN BIJ HEK

Werken bij HEK betekent:

  • Een goed salaris
  • Goede doorstromingskansen
  • Een hecht en enthousiast team
  • Interne opleidingen
  • Veel verantwoordelijkheid

Passie voor installeren

HEK inschakelen als bouwteampartner?