Met Niko de zomer in.

Warmtepompen

Vandaag duiken we even kort in de wereld van de warmtepomp. Wat is nou het voordeel van zo’n warmtepomp en hoe werkt het in de praktijk? Oliver Strecker, CV monteur, vertelt er graag wat meer over.

 

Oliver: ‘’Duurzaam wonen en warmtepompen zijn twee zaken die perfect samengaan. Het is een opkomende markt en daar spelen wij goed op in door onszelf te gaan specialiseren in warmtepompen. Warmtepompen wekken op een duurzame manier energie op en zijn daardoor beter voor het milieu, hebben een hoog rendement en zijn geschikt voor alle jaargetijden. Een warmtepomp haalt warmte uit een lucht- of bodembron. Hiervoor gebruikt hij stroom, maar veel minder dan bij traditionele elektrische verwarming. Een all-electric warmtepompsysteem is gasloos en is daardoor een perfecte oplossing voor het gasloos maken van woningen en wordt dan ook sinds vorig jaar in alle nieuwe projecten geïnstalleerd''.

 

Ontwikkelingen op het gebied van innovaties volgen elkaar in snel tempo op. In overleg met de opdrachtgever en eindgebruiker kan voor elk doel een maatwerkoplossing ontworpen worden.

HEK, MEER DAN WERKEN ALLEEN...

Er staat altijd een team achter je

WERKEN BIJ HEK

Werken bij HEK betekent:

  • Een goed salaris
  • Goede doorstromingskansen
  • Een hecht en enthousiast team
  • Interne opleidingen
  • Veel verantwoordelijkheid

Passie voor installeren

HEK inschakelen als bouwteampartner?