Met Niko de zomer in.

Ontmoet onze Tekenaar/Werkvoorbereider (E) Thomas

Ontmoet onze collega Thomas van Riel! Thomas is bij ons werkzaam als Tekenaar/Werkvoorbereider (E). Hij vertelt jullie graag over waarom HEK de juiste match is voor hem.

 

Thomas: ‘’Ik heb bewust voor HEK gekozen als werkgever. Ik merkte al snel dat er een fijne werksfeer hing. Er werken leuke, gezellige en gemotiveerde medewerkers. Naast de leuke collega’s, is de diversiteit in mijn werkzaamheden en de vrijheid die ik hier krijg ook erg fijn’’.

 

Als Tekenaar/Werkvoorbereider heb je veel verantwoordelijkheden. Je bestudeert bestekken en aanverwante stukken en controleert deze met de installatietekening. Ook denk je mee in logistieke- en prefab oplossingen. Daarnaast behoort het maken van prefab maatvoerings- & sparingstekeningen en het verzorgen van de materiaalbehoefte & revisietekeningen tot jouw functie.

 

Hoe word je nou onderdeel van ons leuke team? Dat is heel simpel! Op het moment dat je hebt gesolliciteerd, nemen wij binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Vervolgens volgt er eventueel een eerste en tweede gesprek. Indien er een perfecte match is, heten we jou graag welkom bij HEK!

HEK, MEER DAN WERKEN ALLEEN...

Er staat altijd een team achter je

WERKEN BIJ HEK

Werken bij HEK betekent:

  • Een goed salaris
  • Goede doorstromingskansen
  • Een hecht en enthousiast team
  • Interne opleidingen
  • Veel verantwoordelijkheid

Passie voor installeren

HEK inschakelen als bouwteampartner?