Met Niko de zomer in.

Peter aan het woord

Naast een totaalinstallateur is HEK ook een erkend leerbedrijf. Onze opleidingscoördinator Peter van Kempen verzorgt alle opleidingen voor studenten en het gehele personeel bij HEK.

 

Peter: ‘’Ik ben bijna 8 jaar werkzaam bij HEK. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij HEK is dat elke dag anders is. Aan het begin van de dag weet ik niet wat mij die dag allemaal te wachten staat. Er kan bijvoorbeeld iemand binnen komen lopen die aangeeft een opleiding te willen gaan doen, het kan zo zijn dat ik onverwachts naar school toe moet gaan om een student te helpen, ik geef voorlichtingen op school, ik verzorg open dagen en nog veel meer. Het is dus erg afwisselend en uitdagend. Dit is dan ook de reden dat het werken bij HEK mij veel voldoening geeft’’.

 

Peter is als opleidingscoördinator erg betrokken bij het opleidingstraject. Hij voert voortgangsgesprekken met de studenten en bezoekt minimaal één keer per jaar de ouders van onze studenten om de voortgang van de opleiding te bespreken. Deze persoonlijke en intensieve begeleiding wordt als heel positief ervaren, zowel door de ouders als de studenten.

 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden bij HEK? Check dan onze website.

HEK, MEER DAN WERKEN ALLEEN...

Er staat altijd een team achter je

WERKEN BIJ HEK

Werken bij HEK betekent:

  • Een goed salaris
  • Goede doorstromingskansen
  • Een hecht en enthousiast team
  • Interne opleidingen
  • Veel verantwoordelijkheid

Passie voor installeren

HEK inschakelen als bouwteampartner?