Met Niko de zomer in.

Opleidingsmogelijkheden bij HEK

Werken én leren, dat is bij HEK geen probleem. Onze verschillende loopbaantrajecten maken het mogelijk dat elke leerling zich kan blijven ontwikkelen. Onze opleidingscoördinator Peter van Kempen vertelt er graag wat meer over.
Peter: ‘’Studenten die hun school hebben afgerond, gaan vervolgens naar het ROC toe. Hier zoeken de studenten een erkend leerbedrijf. HEK Installaties is een van de erkende leerbedrijven. Op de stagemarkt kunnen studenten kijken welke bedrijven er eventueel leerplaatsen hebben, daarnaast vinden er ook open dagen plaats en komt het ook wel eens voor dat er studenten worden aangedragen door onze collega’s’’.
Op het moment dat de studenten in contact komen met HEK plant onze opleidingscoördinator Peter van Kempen vervolgens een sollicitatiegesprek met ze in.
Peter: ‘’De studenten die bij HEK komen werken krijgen direct een arbeidscontract gedurende hun schoolperiode. Wanneer deze schoolperiode is afgelopen en beide partijen positief zijn, is er de mogelijkheid om bij HEK werkzaam te blijven en door te groeien''.
Meer weten? Check dan onze website.
HEK, MEER DAN WERKEN ALLEEN...

Er staat altijd een team achter je

WERKEN BIJ HEK

Werken bij HEK betekent:

  • Een goed salaris
  • Goede doorstromingskansen
  • Een hecht en enthousiast team
  • Interne opleidingen
  • Veel verantwoordelijkheid

Passie voor installeren

HEK inschakelen als bouwteampartner?