Met Niko de zomer in.

H.Ek IS VERHUISD!

Na 33 jaar gevestigd te zijn geweest op de Afrikalaan in ’s-Hertogenbosch, was het tijd voor verandering. H.Ek is verhuisd naar een nieuwe locatie.

 

We groeiden uit ons jasje en de ruimte indeling van het kantoor op de oude locatie begon ons parten te spelen. Toen we de vraag kregen of we het kantoor aan de Afrikalaan wilden kopen hebben we daar goed over nagedacht. Nadat we alle voor- en nadelen op een rijtje hadden gezet was de beste optie om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie om ons bedrijf voort te kunnen zetten.

 

In november 2020 werden wij via onze adviseur getipt op, wat later bleek, ons nieuwe kantoor met prefab werkplaats en logistiek.

Een dag later was de aankoop bezegeld en hadden we het gebouw aangekocht.

 

Vanaf toen zijn we met een klein team plannen gaan maken over de indeling van de werkplekken en de indeling van de werkplaats.

 

De installaties hebben we met onze eigen techneuten en met hulp van partners ontworpen.

Een goed bevriende aannemer “van Oyen” uit Vlijmen wilde de bouwkundige werkzaamheden voor ons verzorgen. Van de vergunning tot aan de oplevering. Voor de ideeën en kleuren van het interieur hebben we een binnenhuisarchitecte ingeschakeld en haar inbreng is duidelijk zichtbaar. We wilden een kantoor met een huiselijke warme uitstraling. En dat is gelukt!

 

In de kerstvakantie hebben we met een aantal enthousiaste collega’s alle binnenwanden, plafonds, vloeren en installaties vakkundig gedemonteerd. Daarna was het tijd voor de professionals die de rest van de bouwkundige werkzaamheden op zich namen.

 

Na een intensieve verbouwing, hebben we binnen 7 maanden een bestaand gebouw getransformeerd tot een nieuw kantoor met prefab werkplaats en logistiek.

 

We wilden voorbereid zijn op de toekomst. Dus een goed geïsoleerd gasloos gebouw.

Het dak is volledig vervangen van RC 2,5 naar een RC6 waarde. De gevel beplating is vervangen van RC2,5 naar RC 4,5 en alle ramen zijn vervangen van HR naar HR++ glas.

Het buitenterrein is compleet vervangen en het achterterrein is dichtgelegd met de vrijgekomen “oude” bestrating.

Voor de klimaatinstallatie hebben we gekozen voor een WTW ventilatie met warmtewiel en een  warmtepomp systeem op een draaikoeler. Dit systeem verzorgt op een vernuftige wijze gelijktijdig de verwarming en koeling per ruimte naar wens. De LED verlichting werkt op aanwezigheid en beweging en wordt in de kantoren met een Dali regeling gestuurd. Op het dak hebben we 12.000Kwh aan PV-installaties gemonteerd. Het sanitair en de kranen zijn volledig hygiënisch contactloos bediend. Ook hebben we een aantal verschillende type douche-wc’s geïnstalleerd om onze klanten live te kunnen laten ervaren hoe prettig, hygiënisch en fris deze systemen functioneren.

 

In de zomervakantie is al het nieuwe meubilair gemonteerd en zijn alle computersystemen verhuisd en getest. Ook zijn de machines voor de werkplaats tijdens de vakantie periode volledig over gehuisd en opnieuw aangesloten. Na de zomervakantie zijn we van start gegaan op deze nieuwe locatie. Met nog een paar laatste puntjes te gaan was het gebouw begin oktober 2021 volledig gereed.

 

We zijn trots op het eindresultaat en willen iedereen bedanken voor hun inzet om dit voor elkaar te krijgen.

Een nieuwe plek van waaruit wij ons bedrijf voortzetten, maar met kortere lijnen en meer ruimte voor onze prefab productieprocessen en vooral een fijne werkplek voor onze medewerkers.

ROUTE

Mangaan 1-3, 5234 GD  's-Hertogenbosch

PARKEERMOGELIJKHEDEN

HEK, MEER DAN WERKEN ALLEEN...

Er staat altijd een team achter je

WERKEN BIJ HEK

Werken bij HEK betekent:

  • Een goed salaris
  • Goede doorstromingskansen
  • Een hecht en enthousiast team
  • Interne opleidingen
  • Veel verantwoordelijkheid

Passie voor installeren

HEK inschakelen als bouwteampartner?