Nieuwe projecten

224 Leiden (Clusius)
In een bouwteam samenwerking hebben we de opdracht gekregen voor 3 woontorens in Leiden. Een woontoren zijn koopwoningen, de tweede woontoren wordt een studentenhuis en de derde woontoren wordt verkocht aan een belegger.
De feestelijke eerste paal is op 10 juli geslagen. Dit nieuwe project en vele anderen kunt u hier vinden.

44 Waalwijk (Drunenseweg)
44 Waalwijk (Drunenseweg)

In een 1 op 1 samenwerking met Heijmans Zuid hebben we de opdracht ontvangen voor de realisatie van 44 appartementen in Waalwijk. Een voorwaarde voor het project was een nieuwe vorm van aannemingscontract. Een “UAVgc” contract. Dit contract biedt veel mogelijkheden maar geeft daarna een hoge plicht en verantwoordelijkheid voor de opdrachtnemer (Dus H.Ek) Schakelring is de uiteindelijke gebruiker van het gebouw wat voor Casade gerealiseerd wordt. In de woningen worden mogelijkheden meegenomen voor het later aan kunnen bieden van zorg. Dit nieuwe project en vele anderen kunt u hier vinden.

46 Sint Annaland (Havenplein)
46 Sint Annaland (Havenplein)

Levensloopbestendige woningen.
Gelijktijdig met Waalwijk, en ook in een 1 op 1 samenwerking met Heijmans, zijn wij betrokken met het project 45 appartementen in Sint Annaland. 
In het deelplan Havenplein in Sint-Annaland worden 45 appartementen, een ontmoetingsruimte voor bewoners en een multifunctionele ruimte gerealiseerd. Stadlander (huur) trekt in dit project samen op met Heijmans (koop). De start van de bouwactiviteiten staat gepland voor begin 2e kwartaal 2015 en het project wordt naar verwachting medio 2016 opgeleverd. Dit nieuwe project en vele anderen kunt u hier vinden.