Met Niko de zomer in.

Linda aan het woord

Linda van Tilburg is al ruim 20 jaar werkzaam bij HEK als kopersbegeleider en ze vertelt jullie graag over wat haar functie nou zo leuk maakt en waarom HEK de juiste werkgever voor haar is.

 

Linda: ''Als kopersbegeleider ben je al vroeg in het proces betrokken. Goede communicatieve vaardigheden zijn daarbij belangrijk, omdat je adviseert en begeleidt in het proces tussen aankoop en oplevering. Wij zorgen er o.a. voor dat de verkregen gegevens met de gemaakte keuzes van de koper zowel administratief als technisch worden verwerkt zodat alle betrokken partijen aan de slag kunnen met de benodigde en juiste informatie''.

 

Naast dat Linda ervoor zorgt dat het proces soepel verloopt, is er nog iets dat haar enthousiasme versterkt: ''Ieder project heeft zijn eigen uitdagingen en charmes, dit zorgt voor veel afwisseling en dat maakt het extra leuk", vertelt Linda. "Op het moment dat we een project hebben afgerond, geeft dat dan ook altijd veel voldoening''.

 

Ben je op zoek naar een bedrijf waar een leuke sfeer hangt, gezellige collega's werken en er veel uitdagingen voor je klaar liggen? Dan is HEK wellicht de perfecte match!

HEK, MEER DAN WERKEN ALLEEN...

Er staat altijd een team achter je

WERKEN BIJ HEK

Werken bij HEK betekent:

  • Een goed salaris
  • Goede doorstromingskansen
  • Een hecht en enthousiast team
  • Interne opleidingen
  • Veel verantwoordelijkheid

Passie voor installeren

HEK inschakelen als bouwteampartner?