Met Niko de zomer in.

Centrale verwarming

Twee weken geleden hebben jullie onze collega Jeroen van de Wulp wellicht voorbij zien komen in een update. Hij vertelde over het project 'Havenkwartier' met 162 koopappartementen en 38 koopwoningen in Rotterdam waar hij momenteel bij betrokken is. Vandaag vertelt Jeroen jullie graag wat meer over zijn functie bij HEK.
 
Jeroen: ''Ik werk inmiddels al 21 jaar bij HEK. Waar ik ooit ben gestart als een leerling, ben ik inmiddels doorgegroeid tot een leidinggevend monteur. Doordat ik hier al zo lang werkzaam ben, voelt het echt als een tweede familie. Ik heb een goede band met de collega's en dat maakt elke dag bij HEK nóg iets leuker."
 
Door de jaren heen heeft Jeroen aan veel projecten gewerkt. "Ik heb mogen bijdragen aan veel projecten en elk project heeft zijn eigen uitdagingen en charmes", vertelt Jeroen. "Deze variatie maakt het werken bij HEK erg leuk. Ik geniet er altijd extra van als ik een project van het begin tot het einde heb meegemaakt en het resultaat vervolgens zichtbaar is. Mocht je nog een leuke werkgever zoeken die zorgt voor een uitdagende en leuke baan, dan is HEK misschien wel dé plek voor jou.''
 
Wil je bij ons leuke team van collega's horen? Twijfel dan niet om op een van onze vacatures te solliciteren 
HEK, MEER DAN WERKEN ALLEEN...

Er staat altijd een team achter je

WERKEN BIJ HEK

Werken bij HEK betekent:

  • Een goed salaris
  • Goede doorstromingskansen
  • Een hecht en enthousiast team
  • Interne opleidingen
  • Veel verantwoordelijkheid

Passie voor installeren

HEK inschakelen als bouwteampartner?