In memoriam Rob Ockeloen

Zondag 24 mei jl. bereikte ons het droevige bericht dat Rob Ockeloen, geheel onverwachts, op 55 jarige leeftijd is overleden.

 

Nadat hij donderdagmiddag 21 mei onwel was geworden, is hij opgenomen in het ziekenhuis alwaar hij op zondag 24 mei 2020 is overleden.

 

Rob is op 1 oktober 1990 bij H.Ek in dienst getreden. In de eerste jaren was Rob actief als leidinggevend monteur, waarna hij sinds 1 januari 2005 zijn huidige functie van montage inspecteur bekleedde.

 

In de loop der jaren heeft Rob een grote diversiteit aan projecten onder zijn hoede gehad en met vele monteurs en onderaannemers samengewerkt. Hij benaderde alles op zijn kenmerkende en unieke wijze,  maar zeker altijd met de beste bedoelingen. Ruwe bolster, blanke pit. Hoe toepasselijk was dit op hem. Rob was altijd heel nadrukkelijk aanwezig en stak zijn mening niet onder stoelen of banken. Vaak met een grap en een grol en de ene keer wat gepaster dan de andere, maar zo was Rob. Hij wist vaak een glimlach om ieders mond te krijgen.

 

Sinds een aantal jaren woonde hij samen met Signora in Haarzuilens en waren ze samen bezig om hun woning aan hun wensen aan te passen. Als je hem hiernaar vroeg, vertelde hij in geuren en kleuren, welk deel van het huis hij nu aan het verbouwen was. Iets waar hij zichtbaar van genoot. Rob leek zich gesetteld te hebben en het leven lachte hem toe. Helaas is dit afgelopen zondag abrupt geëindigd.

 

Wij zullen Rob herinneren als een vakman, een zeer betrokken collega en een gangmaker. Het zal stil worden zonder Rob, we zullen hem enorm missen.

 

Wij wensen Signora, haar dochter Georgina en zoon Oscar heel erg veel sterkte met dit zware verlies.

 

Directie Installatie Maatschappij H.Ek

 

Mogelijkheid tot condoleren via:  https://hekinstallaties.nl/condoleance/

Passie voor installeren

HEK inschakelen als bouwteampartner?