Met Niko de zomer in.

Havenkwartier

Een van onze collega’s, Jeroen van der Wulp, is momenteel betrokken bij het project 'Havenkwartier' waar wij, HEK Installaties, 162 koopappartementen en 38 koopwoningen realiseren. Het project bevindt zich in Rotterdam en zit middenin de ruwbouwfase van het project. De opleverdatum zal in 2023 zijn.
 
Jeroen: "Het feit dat het om koopwoningen gaat, biedt altijd een extra uitdaging aan onze medewerkers. Geen enkele koopwoning is namelijk precies hetzelfde, maar dat is voor ons geen probleem. Door ons flexibele en hardwerkende team gaan we samen elke keer voor het beste resultaat.''
Het team staat altijd voor elkaar klaar voor vragen en hulp, zo ook Jeroen. Het aansturen van mensen, zaken controleren en zelf meewerken, zijn aspecten waaruit de werkzaamheden van Jeroen bestaan bij dit project. Hij doet dit met veel plezier en enthousiasme. Het project loopt op schema en we zijn momenteel hard en enthousiast aan het werk om dit mooie project in 2023 te kunnen opleveren.
 
Wil jij ook meewerken aan onze uitdagende en leuke projecten? Kijk dan snel op onze website naar de openstaande vacatures. 
 
HEK, MEER DAN WERKEN ALLEEN...

Er staat altijd een team achter je

WERKEN BIJ HEK

Werken bij HEK betekent:

  • Een goed salaris
  • Goede doorstromingskansen
  • Een hecht en enthousiast team
  • Interne opleidingen
  • Veel verantwoordelijkheid

Passie voor installeren

HEK inschakelen als bouwteampartner?