Nieuws

Jan Kees de Waard van KIWA heeft de hercontrole van ons BRL6000-21 certificaat op 21 mei positief afgesloten.

Eind 2017 hebben wij met Heijmans Rotterdam de eerste gesprekken gevoerd over een samenwerking in bouwteam voor het project Havenkwartier Rotterdam.

Op 28, 29 en 30 augustus jl. heeft KIWA een herevaluatie uitgevoerd ten aanzien van het ISO9001 versie 2015 en het VCA* certificaat. Auditor R. Lauf van KIWA was zeer te spreken over ons bedrijf en medewerkers.

Vandaag heeft John van de Sande, commercieel directeur van H.Ek Installatiemaatschappij de overeenkomst inzake toetreding tot UHUW getekend:

(Overgenomen uit Cobouw) Papendrecht - Vorm Ontwikkeling uit Papendrecht levert met VormOtica eengezinswoningen die seriem

In navolging van de rage heeft H.Ek B.V. inmiddels zijn eigen mannequin challege.

Sinds kort is H.Ek B.V. partner van Smart Homes. Smart Homes is het Kenniscentrum voor Domotica & Slim Wonen In Nederland.

224 Leiden (Clusius)

In een steeds voortgaande zoektocht naar perfecte bouwlogistiek heeft de technische dienst een transportmiddel ontwikkeld voor ons project Handelskade Nijmegen waarmee materialen en gereedschappen vervoerd en verwerkt kunnen worden.

In verband met collectieve vakantie zal ons bedrijf van vrijdagmiddag 24 juli 17:00 uur tot maandagmorgen 17 augustus 08:30 uur niet bereikbaar zijn.