• Hek gebouw 3
  • Hek gebouw 2
  • image 1

Installatie Maatschappij H.Ek B.V.

Installatie Maatschappij H.Ek B.V. is een landelijk opererend installatiebedrijf voor alle technische installaties binnen gebouwen.
H.Ek heeft alle technische disciplines in eigen huis, te weten:

Dit beperkt zich niet alleen tot de uitvoering van de projecten, doch is reeds van toepassing vanaf de projectdefinitie-fase. Door middel van het opgestelde programma van eisen van een opdrachtgever heeft H.Ek de nodige kennis in huis om dit om te zetten in een voorontwerp en calculatie. Ook het vervolgtraject zoals ontwerp, engineering en werkvoorbereiding is bij H.Ek in goede handen.

Door het beheersen van alle technische disciplines en de aanwezige kennis is H.Ek een veel gevraagd bouwteampartner. De coördinatie van deze technische disciplines wordt dan ook door H.Ek uitgevoerd, hetgeen kostenbesparend is voor onze opdrachtgevers. Het geheel wordt ondersteund en uitgevoerd door een staf van goed opgeleide en geschoolde medewerkers, die reeds een zeer ruime ervaring hebben in soortgelijke installaties en projecten in de woningbouw en de utiliteit.

Nieuws

Onlangs hebben wij de belettering van onze vrachtwagen laten moderniseren. Het is een mooi visitekaartje voor H.Ek geworden.

Een leuk artikel van Uw Huis Uw Wensen met onze kopersbegeleider Patrick Thal.

Klik hier om het te lezen.

Als opleidingsbedrijf binnen de installatietechniek meldt H.Ek B.V. met gepaste trots, dat er in het tweede kwartaal van dit jaar 12 collega's geslaagd zijn voor hun opleiding t.w.: