• Hek gebouw 3
  • Hek gebouw 2
  • image 1

Installatie Maatschappij H.Ek B.V.

Installatie Maatschappij H.Ek B.V. is een landelijk opererend installatiebedrijf voor alle technische installaties binnen gebouwen.
H.Ek heeft alle technische disciplines in eigen huis, te weten:

Dit beperkt zich niet alleen tot de uitvoering van de projecten, doch is reeds van toepassing vanaf de projectdefinitie-fase. Door middel van het opgestelde programma van eisen van een opdrachtgever heeft H.Ek de nodige kennis in huis om dit om te zetten in een voorontwerp en calculatie. Ook het vervolgtraject zoals ontwerp, engineering en werkvoorbereiding is bij H.Ek in goede handen.

Door het beheersen van alle technische disciplines en de aanwezige kennis is H.Ek een veel gevraagd bouwteampartner. De coördinatie van deze technische disciplines wordt dan ook door H.Ek uitgevoerd, hetgeen kostenbesparend is voor onze opdrachtgevers. Het geheel wordt ondersteund en uitgevoerd door een staf van goed opgeleide en geschoolde medewerkers, die reeds een zeer ruime ervaring hebben in soortgelijke installaties en projecten in de woningbouw en de utiliteit.

Nieuws

Jan Kees de Waard van KIWA heeft de hercontrole van ons BRL6000-21 certificaat op 21 mei positief afgesloten.

Eind 2017 hebben wij met Heijmans Rotterdam de eerste gesprekken gevoerd over een samenwerking in bouwteam voor het project Havenkwartier Rotterdam.

Op 28, 29 en 30 augustus jl. heeft KIWA een herevaluatie uitgevoerd ten aanzien van het ISO9001 versie 2015 en het VCA* certificaat. Auditor R. Lauf van KIWA was zeer te spreken over ons bedrijf en medewerkers.